ADHD/ADD-Coaching & Counsellingburo De Koning
Mariëtte de Koning


geregistreerd bij:aangesloten en geaccrediteerd supervisor bij:gelicentieerd door:
Mariëtte de Koning - Wie is Mariëtte

Wie is Mariëtte ?

Mariëtte is van oorsprong A-verpleegkundige met Kinderspecialisatie.
Daarna heeft zij HBO Docent Gezondheidszorg gedaan en was geruime tijd werkzaam bij de opleiding van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Daarna is zij Counselling en Coaching gaan studeren en opende zij haar praktijk aan huis.
Breed inzetbaar als Counsellor en met Coaching al snel gespecialiseerd in ADHD/ADD bij kinderen en volwassenen.
Vervolg opleidingen: Natuurgeneeskundige Ontspannings Therapeut, Systemisch Werk / (familie-) Opstellingen, Supervisie en Aanpak ADHD/ADD in het onderwijs via de leerkracht.
Mariëtte is bevoegd en geregistreerd als zorgverlener in het BIG-register. De AGB (Algemeen GegevensBeheer Zorgverleners) van de praktijk is 90005841 en van Mariëtte 900026923.
Ook is zij aangesloten en geaccrediteerd als supervisor bij de ABvC. Mariëtte is opgenomen in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) onder licentienummer 301470R.

Mariëtte: “Een professioneel therapeut heeft zichzelf als instrument en daarom ervaar ik persoonlijke groei en ontwikkeling als een must in dit vakgebied”.Counsellingburo
Mariëtte de Koning
Suze Groeneweg-erf 260
3315 XG Dordrecht
tel. 078-6166315
info@adhdaddcoaching.nl


we werken
binnen
of
buiten

Bent u benieuwd hoe (ex-) clienten de zorg van Mariëtte waarderen ? Of wilt u uw eigen waardering over Mariëtte delen met anderen ? Klik dan op bovenstaande link naar PerSaldo Hulpdienst.

PerSaldo Hulpdienst is hét overzicht van professionele aanbieders van pgb zorg in heel Nederland.


AGB registratie zie:
privacyverklaring