ADHD/ADD-Coaching & Counsellingburo De Koning
Mariëtte de Koning
Mariëtte de Koning - Kosten

Kosten

Hoelang duurt coaching of counselling?
Afhankelijk van de inhoud duurt een korte serie meestal 5 tot 8 gesprekken en een lange serie 8 of meer. Een enkele keer kan één gesprek volstaan. Een gesprek duurt meestal 1 of 1½ uur. Counselling telefonisch, via Skype of e-mail is een optie.

Wat kost coaching of counselling?
Een gesprek van 1 uur kost 60 euro. De gespecificeerde rekening wordt achteraf verzonden en dient binnen 2 weken te worden betaald. Uiteraard is een eerste kennismakingsgesprek van een half uur vrijblijvend. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Een gesprek via Skype kost eveneens 60 euro.
Voor mailen geldt een tarief van 5x heen en weer e-mailen als een consult van 1 uur.

Wat kost supervisie?
Een gesprek van 1 uur kost 80 euro ex btw.

ADHD en hulp ?
In veel gevallen vergoeden de zorgverzekeraars middels een aanvullende verzekering (een deel van) de kosten voor counselling. Op de website van ZorgWijzer.nl treft u uitgebreide informatie hierover aan (zie Voorwaarden en Vergoeding voor counselling). Wij raden u ten sterkste aan hiernaar navraag te doen bij uw zorgverzekeraar. Mocht hiervan sprake zijn dan heeft uw zorgverzekeraar de AGB-code nodig en het licentienummer van de RBCZ (zie: Wie is Mariëtte)

Specifieke of intensieve ADHD/ADD coaching wordt vergoed vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). U kunt hiervoor een Persoonsgebonden Budget (PGB) aanvragen via de sociale dienst van uw gemeente. Desgewenst helpen wij u met het aanvragen hiervan.Hiermee kunt u zelf uw zorg inkopen. U dient rekening te houden met een eigen bijdrage vanuit het CAK.
Counsellingburo
Mariëtte de Koning
Suze Groeneweg-erf 260
3315 XG Dordrecht
tel. 078-6166315
info@adhdaddcoaching.nl


we werken
binnen
of
buiten
PerSaldo is de belangen-vereniging van mensen met een persoonsgebonden budget.
Klik op onderstaande link voor meer informatie.

ADHD/ADD-Coaching &
         Counselling De Koning
KvK nummer 24372347
BTW-id NL001338935B65
privacyverklaring